Άλλες Γλώσσες

Άλλες Γλώσσες

Welcome to Our School

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Ea est praesentium modi veri

Οι λεγόμενες «δεύτερες» ξένες γλώσσες αφορούν τις γλώσσες εκείνες πέραν της μητρικής γλώσσας κάποιου και των αγγλικών. Σήμερα, η εκμάθηση αυτών των γλωσσών είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και συχνά απαραίτητη, επειδή η παγκοσμιοποίηση έχει δημιουργήσει την ανάγκη επικοινωνίας σε κάθε γλώσσα.

Έτσι, αν θέλεις να φύγεις για σπουδές στην Ισπανία, για Erasmus στη Γαλλία ή για δουλειά στη Γερμανία, είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε να διδαχθείς όποια ξένη γλώσσα επιθυμείς. Ακόμα κι αν το να μαθαίνεις ξένες γλώσσες είναι το χόμπι σου, εμείς θα σε βοηθήσουμε.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών ΟΛΖΙΕΡΣΚΥ, μπορείς να έρθεις για να μάθεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα επιθυμείς, ακόμα κι αν η ξένη γλώσσα που σε ενδιαφέρει δεν είναι τόσο mainstream. Αν, για παράδειγμα, θέλεις να μάθεις Πορτογαλικά, θα σου βρούμε τον κατάλληλο καθηγητή, για να επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν δια ζώσης ή διαδικτυακά, μέσα από πλατφόρμες που είναι εξοικειωμένος ο μαθητής. Επίσης, μπορεί να γίνει διδασκαλία μέσα από ιδιαίτερο αλλά και να δημιουργηθεί γκρουπ ή τμήμα.

Αναφορικά με τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας των «δεύτερων» ξένων γλωσσών, είμαστε ενήμεροι και η προετοιμασία γίνεται πάντα βάσει του πιστοποιητικού που θα επιλέξει ο μαθητής σε συνεργασία με την καθηγήτρια ή τον καθηγητή του.

Τέλος, αν ο στόχος είναι η εξοικείωση με τη γλώσσα, τα μαθήματα μπορούν να προσανατολιστούν για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σου για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία προκύψει με την ξένη γλώσσα που επιθυμείς να μάθεις.